Doe mee!

Iedereen kan meedoen. Als horecaondernemer door het Geniet & Geef biertje in de horeca te verkopen. Als bedrijf door een bijdrage te leveren of als consument door een Geniet & Geef biertje te kopen in de horeca of bij Albert Heijn of Mitra. Het gaat erom dat we ons realiseren dat onze bijdrage essentieel is voor de overlevingskansen van de kinderen die getroffen worden door kanker. Dus zet het geniet moment om in een geef moment! 

Daarnaast is het ook mogelijk om een donatie via Tikkie te doen.

Doneer

Horecaondernemers

Doe mee aan de Geniet & Geef actie 2021. Een mooi moment in jouw zaak om te laten zien dat jij en jouw gasten een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie goede doel. Want jij wilt toch ook onderzoek steunen naar kinderkanker of een bijdrage leveren aan de gezondheid en geluk van kinderen.

Bestel het Geniet & Geef bier

Grolsch Geniet & Geef actie 2019

Bedrijven

Kom in actie en help ons geld in te zamelen voor het verbeteren van het welzijn van kinderen. Dat kan voor Kika, maar natuurlijk ook voor een ander goed doel voor kinderen in moeilijke omstandigheden of voor onderzoek naar kinderkanker. De jeugd is onze toekomst dus laten we ervoor zorgen dat iedereen een toekomst heeft. Je kunt een actie met ons kunt opstarten in het kader van: ‘zet een genietmoment om in een geefmoment’. En uiteraard kun je ook een eenmalige of een periodieke donatie doen.

Start een actie of doneer

Geniet & Geef voor bedrijven

Consumenten

Het speciaal voor deze actie gebrouwen bier is in de horeca, bij Albert Heijn en Mitra drankenspeciaalzaak verkrijgbaar. Koop het speciaal gebrouwen bier hier en lever zo een bijdrage aan de gezondheid en geluk voor kinderen. Een eenmalige of periodieke donatie doen kan natuurlijk ook!

Koop het Geniet & Geef bier of doneer

Fruitfull blond Brouwerij De Molen - Actie Geniet & Geef 2021