De brouwer voor 2021

Brouwerij de Molen voelt zich vereerd om dit jaar, de achtste editie inmiddels, het Geniet & Geef bier te mogen brouwen. Christiaan Peijnenburg, Salesmanager van Brouwerij de Molen: “Onze brouwerij is al sinds de oprichting maatschappelijk betrokken: zo bieden wij plaats aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zien KiKa als een zeer nobel doel waar we ons graag voor inzetten. Het bijzondere van deze editie is dat het bier uitsluitend van fles beschikbaar zal zijn.

Het Geniet & Geef bier 2021

Het Geniet & Geef bier is een blond bier in Brouwerij de Molen stijl; vol, moutig, licht kruidig en gedrooghopt met Sorachi Ace. Deze, van Japanse origine, hopsoort zorgt voor mooie aroma’s zoals citrus en zoete vruchten waar de lychee vrucht de boventoon in voert. De romige afdronk met een hint van karamel maakt dit unieke bier helemaal af. De Geniet & Geef is een Fruitfull Blond van 6,5% waar je rustig van kan genieten en tegelijkertijd iets teruggeeft.

Het bier wordt, traditiegetrouw, in de eerste week van september gelanceerd. Dit jaar is dat donderdag 2 september 2021. Vanaf dat moment is het bier verkrijgbaar bij Albert Heijn, Mitra en ruim 40 horecagelegenheden in Nederland. Vanaf dan is het weer tijd om te geven door te genieten. 

Fruitfull blond Brouwerij De Molen - Actie Geniet & Geef 2021

Laat kankeronderzoek niet lijden onder Corona

In december 2020 zei prof. dr. Ernst Kuipers: ‘Als voormalig arts weet ik als geen ander dat onderzoek nodig is om elke patiënt met kanker een beter vooruitzicht te bieden. Daarom roep ik iedereen op: laten we doorgaan. Laat kankeronderzoek niet lijden onder Corona.’ Hier geeft Brouwerij de Molen graag gehoor aan door een prachtig fris blond bier te brouwen met het karakter van de Molen. In september zullen we samen proosten op een wereld waar we Corona onder controle hebben en ooit kinderkanker vrij worden.”

Laat kankeronderzoek niet lijden onder corona

Mogelijk Nieuwe Geniet & Geef acties

Wij willen de komende jaren nog meer voor kinderen doen met de ervaring die we hebben opgebouwd. Daarom willen we ook met andere partners de uitdaging aangaan om een mooie actie op te zetten om kinderen te helpen. Dus houdt onze site in de gaten voor andere mooie doelen. Neem contact met ons op als u met uw bedrijf een bijdrage wilt leveren of de mogelijkheden wilt bespreken voor een gezamenlijke actie. Met uw Geniet & Geef product en onze kennis en ervaring kunnen we voor veel kinderen het verschil maken. Een mooie actie waar u jarenlang met trots op terug kunt kijken. Werk met ons samen aan een mooiere wereld!

Mogelijk nieuwe Geniet & Geef acties